top of page

Träningsdag i slottsparken


Datum : 24 apr 2022

Pris: 1 299 SEK

Plats: Skokloster slott

Bokningslänk: https://www.ohmygarden.se/bookings-checkout/träningsdag-med-sabina-dufberg/book?referral=service_details_widget&timezone=Europe%2FStockholm


Beskrivning av tjänsten Välkommen på en träningsdag i vackra Skokloster tillsammans med Sabina Dufberg och oss på Oh My Garden. Den 24 April 2022 kl 10:00 bjuder vi in till en heldag i hälsans tecken.


Dagen bjuder på rörelse, föreläsningar, mat, inspiration och mingel. Detta ingår: Två träningsprogram och en föreläsning med Sabina Dufberg, lunch, 2 fika/mellanmål och inspiration från oss på Oh My Garden. Vi kommer även att erbjuda alla deltagare fina rabatter på våra produkter!


Schema för dagen:

10.00 välkommen, fika, mingel

10.30 Total Strength

11.30 Inspiration Oh My Garden, "Alger i vardagen"

12.00 lunch

13.00 föreläsning- lev livet fullt ut i både kropp och själ.

14.30 fika, frågor, boksignering

15.00 Hiit- Högintensiv intervallträning

16.00 Avslut Vi kommer mestadels att befinna oss utomhus i en härlig slottspark så klä dig efter väder.


Ta även med en egen yogamatta! All träning kan anpassas efter dina egna förutsättningar, både tränad och otränad är välkommen.


Kort om Sabina: Med mer än 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning för resultat är Sabina Dufberg mycket mer än ett namn och varumärke. Det är en källa till hållbar livsstil där kost, träning och det mentala är en del av vardagsglädjen och goda resultat är belöningen. För Sabina handlar det om att leva som man lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den.


Boka din plats redan nu! Har du frågor? Maila: ida@ohmygarden.se


92 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page