top of page

SPORTLOV PÅ SKOKLOSTERS SLOTT

Klä er varmt och bege er till Skoklosters slott på sportlovet. Vi håller helgöppet för alla, stora som små. Sportlovsvisning med djurtema i de vintriga salarna och i bottenvåningen djurquiz, pyssel och butik. I kaféet kan ni värma er med en kopp rykande varm choklad och där serveras lunch och hembakade kakor.Familjevisning: Snälla, trofasta och livsfarliga. En slottsvisning för stora och små där vi berättar om några av alla de djur vi möter i slottet, på väggar och tak, målningar och möbler. Kl 12.00, 13.00 och 14.00. Pris: 100 kr för vuxna. Gratis för barn upp till 18 år.

Ingen föranmälan. Först till kvarn.Vintervisning: En slottsvisning där vi besöker paradvåningen, den ofullbordade salen och rustkammaren. Kl 11.30, 12.30, 13.30. Pris: 100 kr för vuxna. Gratis för barn upp till 18 år.

Ingen föranmälan. Först till kvarn.


På egen hand: Klurigt djurquiz runt borggården. Vilket djur anses vara Skogens konung och vad är egentligen en ardenner för slags djur? Tillverka praktiska och snygga mobilfodral i djurformat eller en egen ljuskrona.

Pris pysselkit: 30 kr


Det går utför! Utanför slottet finns det bra backar - ta gärna med pulka och hjälm om det blir någon snö!


Öppettider: Lördag & söndag 22–23 februari samt 29 feb–1 mars kl 11.00-15.00. OBS pga kylan är våningarna endast tillgängliga med guide.

121 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page